pixel code
Selecteer een pagina

Klassieke Italiaanse Pastarecepten

Pasta Bolognese

Verras uw famiglia of amici met deze klassieker. Bak het gehakt of een vleesvervanger naar keuze en giet de Elvea Tradizionale pastasaus over het gebakken gehakt/vleesvervanger. Kook ondertussen de spaghettini. Warm de saus op, roer regelmatig en serveer het samen met de gekookte pasta.

Serveertip: strooi er gemalen Parmezaanse kaas over en buon appetito!

Pasta Arrabbiata

Kook de Rigatoni en warm de Elvea Arrabbiata pastasaus op het vuur op. Roer regelmatig en serveer het samen met de gekookte pasta.

Serveertip: werk af met Parmezaanse kaasschilfers voor een extra Italian touch! Pasta la vista, baby!

Pasta Pesto

Kook de spaghettini. Is de pasta al dente? Roer dan de Filippo Berio pesto onder de pasta en voilà, klaar om te serveren.

Serveertip: werk af met een fris blaadje basilicum en Parmezaanse kaasschilfers. Mmm, so many pasta-bilities!

Olijfolie tip: snel een scheut olie in het kokende water, zodat de pasta niet aan elkaar kleeft? Oh no! Wist je dat olie en water elkaar afstoten? Bovendien is olie veel lichter dan water waardoor het boven blijft drijven. Giet dus daarom een beetje olijfolie over de gekookte pasta.